Lumentia Henkilöstöpalvelut

Santavuorentie 3-5, 00400 Helsinki

040 127 3328

Soita ja jutellaan mahdollisuuksista!

Tiimi

Haluatko töihin Hoituun kautta?

Pääsääntöisesti työnhakijamme ohjautuvat Hoituulle yhteistyökumppanimme kautta. Kartoitamme yhdessä tilanteesi realistisesti, empaattisesti ja tavoitteitasi tukien.

Käytössämme on matalan kynnyksen rekrytointimalli, joka tukee myös työnhakuasi yleisesti. Haluamme etsiä sinulle työhakijana sellaisia töitä, joissa koet onnistumista ja koet olevasi vahvimmillasi. Yhdessä työvalmennuksen kanssa työskentelysi on tuettua. Kanssamme et ole yksin!

Oletko erityisryhmään kuuluva työnhakija, mutta et kuulu minkään tuen piiriin? (esim. yhteistyökumppanimme työvalmennus) Ota meihin yhteyttä rohkeasti esimerkiksi sähköpostin kautta. Olemme sinuun yhteydessä!

Työsuhde Hoituun kautta

Etsimme sinulle työnhakijana sopivia työmahdollisuuksia työhaastatteluihin pohjautuen. Kun löydämme sinulle sopivan työpaikan, käymme yhdessä tarkasti läpi työpaikkaan liittyvät yksityiskohdat.

Työllistyt Hoituulle (Virallinen Lumentia Henkilöstöpalvelut) ja me teemme kanssasi työsopimuksen, maksamme palkkasi ja hoidamme kaikki työantajavelvollisuudet.

Asiakasyrityksessämme (sinun varsinainen työpaikka) tapahtuu työhön perehdytys ja työsi voi alkaa. Työnjohto oikeus on aina varsinaisessa työpaikassa eli noudatat tämän työpaikan ohjeita ja sääntöjä. Vuokratyösuhteen tarkoitus on johtaa työllistymiseen varsinaisen työpaikan palkkalistoille.

Sinulla on koko työsuhteesi ajan oma yhteyshenkilö Hoituulla sekä oma työvalmentaja, jos olet tämän palvelun piirissä. Työskentely kauttamme on mukavaa ja luotettavaa.

Tiimi