Lumentia Henkilöstöpalvelut

Santavuorentie 3-5, 00400 Helsinki

040 127 3328

Soita ja jutellaan mahdollisuuksista!

Usein kysytyt

Näitä asiakkaamme usein kysyy!

Paljonko työntekijän palkkaaminen maksaa?

Normaalisti autismikirjon henkilölle on myönnetty palkkatuki, joka kattaa 30-50% palkkakustannuksista. Olemme ottaneet tämän huomioon työtuntien hinnoittelussa, joten palkkaaminen Lumentia Henkilöstövuokrauksen kautta on myös teille 30-50% edullisempaa kuin yleensä. Esimerkiksi toimistoapulainen maksaa normaalisti kauttamme 23,75 € / h, palkkatuettu henkilö vain 11,87€-16,62€ / h.

Liittyykö työntekijän palkkatukeen paljon paperitöitä, joita yrityksemme pitää hoitaa?

Ei, Lumentia Henkilöstöpalvelut hoitaa kaikki työntekijään liittyvät paperityöt.

Millainen autismikirjon henkilö on työntekijänä?

Kuten kaikki työtekijät, on myös autismikirjon työntekijä yksilö. Usein autistikirjon henkilö kuitenkin on todella tarkka, sitoutunut, töihin keskittyvä ja rehellinen.

Millaisiin töihin voimme palkata autismikirjon henkilön?

Työnhakijoistamme löytyy henkilöitä, jotka ovat suorittaneet tutkintoja eri tasoilta, aina yliopistotutkintoon saakka. Kauttamme löytyy henkilöitä todella monipuolisesti eri tehtäviin.

Meillä on työntunteja tarjolla vain silloin tällöin, soveltuuko autismikirjon henkilö keikkatöihin?

Emme ensisijaisesti suosittele hakijoitamme keikkatöihin. Haluamme löytää jatkuvaa työtä, johon hakijamme on hyvin perehdytetty.

Mitä yrityksemme tarvitsee tehdä, jos palkkaamme Hoituun kautta henkilön?

Ota yhteyttä meihin ja kerro millaisia työtehtäviä teillä on tarjolla. Me etsimme juuri teille oikein henkilön! Tämän jälkeen hoidamme yhteystyössä henkilön työllistymisen, mutta me hoidamme kaiken paperityön.

Meillä on selkeä tarve uudelle työntekijälle, mutta työtiimimme on pieni eikä meillä ole aikaa perehdyttää uutta työntekijää. Koemme asian muutoin tärkeäksi ja kiinnostavaksi, miten toimimme?

Lumentia on mukana järjestelmässä perehdytystä ja myös koko palkkasuhteen ajan. Lisäksi, yhteistyökumppanimme Autismisäätiön työvalmennus on mukana työpaikalla auttamassa juurikin perehdytyksen kanssa. Palkkaaminen on teille helppoa!