Lumentia Henkilöstöpalvelut

Santavuorentie 3-5, 00400 Helsinki

040 127 3328

Soita ja jutellaan mahdollisuuksista!

Hoituu!

Hoituu on uusi, innovatiivinen tapa olla mukana vaikuttamassa yhteiskunnallisesti tavalla, jossa kaikki hyötyvät. Hoituu on keskittynyt työllistämään esimerkiksi autismikirjon henkilöitä asiakasyrityksiimme. Työntekijät työllistyvät Hoituun kautta vuokratyösuhteeseen ja myöhemmin mahdollisuuksien mukaan suoraan asiakasyritykseen.

Hoituu järjestää tekijöille työt ja töille tekijät täsmällisesti, tehokkaasti ja edullisesti.

Tekijämme ovat motivoituneita, erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä, jotka todella haluavat tehdä töitä.

Työpaikan löydyttyä useiden tekijöidemme elämänlaatu on parantunut, itsevarmuus on kasvanut ja työskentely ajan mittaan tehostuu.

Haluamme, että yhä useampi yritys pääsee mukaan antamaan työmahdollisuuksia ja saa itse vastavuoroisesti motivoituneen työpanoksen, jopa töihin, joita ei perinteisesti kukaan niin innolla hoida.

Rekrytointipolkumme on tarkkaan hiottu ja mietitty yhdessä kokemusasiantuntijoidemme kanssa. Rekrytointia hoidetaan aina vahvuudet edellä, kehityskohteita tukien.

Kyllä hoituu!

Lumentia Henkilöstöpalvelut

Hoituu on Lumentia Henkilöstöpalveluiden lanseerama palvelu vaikeasti työllistyville.

Olemme ennakkoluuloton, avoin ja innokas kumppani henkilöstön vuokrauksessa. Olemme yksilöllisten rekrytointien osaaja. Vahvuuksiamme ovat parhaat henkilöesittelyt, erikoistuminen tiettyihin toimialoihin, hyvä tavoitettavuus sekä täsmälliset ja laadukkaat rekrytoinnit. Etsimme työnhakijoista vahvuudet esiin, yrityksenne parhaaksi. Arvostamme halua, motivaatiota ja hakijan vahvuuksia. Hoidamme myös työmahdollisuuksia henkilöille, joiden on vaikea työllistyä omin avuin.

Kanssamme toimiminen on helppoa; me hoidamme kaikki henkilöstöasiat.

Yhteistyökumppanimme

Autismisäätiö on yleishyödyllinen, valtakunnallinen säätiö. Autismisäätiön toiminta perustuu vahvaan neuropsykiatristen oireyhtymien, erityisesti autismikirjo tuntemukseen. Autismisäätiön toiminta koostuu monipuolisista asumiseen, työ- ja päivätoimintaan, ohjaus- ja valmennustoimintaan, terveydenhuollon vastaanottopalveluihin sekä kehittämis- ja tutkimustoimintaan liittyvistä palveluista.

Osa työnhakijoistamme ohjautuu yritykseemme Autismisäätiön työvalmennuksen kautta. Hakijat haastatellaan ja tavataan, jokainen henkilökohtaisesti tutuissa Autismisäätiön tiloissa. Työsuhteen alkaessa Autismisäätiön työvalmentaja on mukana varmistamassa, että työ alkaa sujuvasti ja turvallisesti työntekijän kannalta. Työntekijä saa tukea koko työsuhteen alun ajan.

Lisää tietoa Autismisäätiöstä ja säätiön toiminnasta löydät tästä  www.autismisäätiö.fi